Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu Zobrazit větší

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu

Nový produkt

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu

Více informací

145,11 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Komplet Menu.

Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.

Složení

jasmínová rýže (40 %), tofu bílé (12,8 %) (sója, mořská sůl Nigari), lilek, cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta žlutá (2,5 %) (20 % sušené červené chilli, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín), limetková šťáva, rýžová mouka, kukuřičná mouka, olej řepkový, koriandr, sezamovýolej, sůl kamenná, bazalka.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ:601
Energetická hodnota kcal:143
Tuky:4,8 g
Nasycené mastné kyseliny:3,2 g
Sacharidy:21,0 g
z toho cukry:3,9 g
Bílkoviny:3,7 g
Vláknina:0,9 g
Sůl:0,8 g

Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.

Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.

Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.

Doba spotřeby: 2 roky

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu

Žluté kari s tofu a jasminovou rýží 500g Komplet Menu